Associació Teatral Mousiké

Mousiké va néixer a l'any 1999, a Barcelona, com a resultat de la necessitat de donar sortida a les inquietuds creatives d'un grup d'artistes, de diferents disciplines, guiats per l'energia i l'empenta creadora de l'actriu i poetessa Susanna Barranco.

Des d'aleshores, i com a resultat dels treballs de recerca corresponents a dos estímuls i interessos diferents, els membres de l'Associació Teatral Mousiké han aprofundit en el desenvolupament de dues plataformes creatives completament independents:

Cia. Susanna Barranco

La Maquineta Produccions

Mousiké té una important vessant social que és la base de les seves creacions artístiques. Creacions tant teatrals com audiovisuals destinades a sensibilitzar la societat respecte diversos aspectes, com ho són les dificultats d'integració d'aquelles persones amb qualsevol mena de discapacitat, la violència de gènere, la situació dels infants i de la gent gran en la societat actual, així com la conservació del medi ambient i de la protecció de la natura.


Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información