POLTICA PRIVACITAT EMPRESA

Associaci Teatral Mousik - G61899043 - Passeig Montjuc, 74 local 3 - 934433062 - administracio@mousike.cat

En nom de l'empresa tractem la informaci que ens facilita per tal d'enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitj (postal, correu electrnic o telfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l'empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no solliciti el cessament de l'activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en qu hi hagi una obligaci legal. Vost t dret a obtenir confirmaci sobre si l?Associaci Teatral Mousik estem tractant les seves dades personals per tant t dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sollicitar la seva supressi quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits.

Les dades que voluntriament l?usuari est facilitant, estaran ubicats en els servidors de SendinBlue (provedor de correu electrnic mrqueting) ubicats a Frana i acollits a la seva respectiva poltica de privacitat, amb la finalitat de realitzar les gestions comercials i administratives necessries amb els usuaris de la web.

La finalitat del tractament de dades es realitza per poder prestar els segents serveis a l'USUARI:

  • Respondre a les consultes realitzades per l'usuari o proporcionar informacions requerides explcitament per l'usuari.
  • Realitzar la gesti, administraci i prestaci de serveis contractats per l'usuari.
  • Remetre el butllet de notcies (Newsletter) de la pgina web.
  • Remetre informaci comercial sobre les activitats realitzades pel responsable.
  • L'usuari garanteix la veracitat de les dades aportades i es compromet a comunicar qualsevol canvi que es produeixi en els mateixos.


    Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estigueu & iacute; stics de la seva navegaci & oacute; en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua & uacute; a navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK | Mes informació