Institucions

Mousik ha rebut suport i reconeixement econmic des de la seva fundaci, per part dinstitucions i agents pblics a lhora de seguir creant projectes a partir duna vessant artstica i cultural, a favor de temtiques socials com la igualtat de gnere, al inclusi social, la diversitat cultural i la diversitat de gnere i sexual.

Aquest suport sha atorgat per la creaci, gesti i desenvolupament del projecte artstic-social Teixint Complicitats, aix com per les seves 4 branques: Veus, Fronteres, Del Silenci a la Paraula i Identitats. Aquestes ajudes tamb fan referncia a la creaci i divulgaci dels documentals de Susanna Barranco, coproduts per Mousik, que es projecten en els tallers de reflexi de Teixint Complicitats.

Degut a la seva trajectria com a entitat social i cultural, Mousik tamb ha rebut reconeixement per al projecte Amors Quotidians: violncia, amor i sexualitat.

Les institucions i agents collaboradors sn:

ICD (Institut Catal de les Dones)
OSIC (Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural)
Ajuntament de Barcelona, Drets i ciutadania
Ajuntament de Barcelona, Joventut
Ajuntament de Barcelona, LGTBI
Ajuntament de Barcelona, mbit seguretat i prevenci
Diputaci de Barcelona, Benestar Social
Diputaci de Barcelona, Igualtat
Departament de justcia, Generalitat de Catalunya
Departament de Benestar Social, Joventut de la Generalitat de Catalunya
DGAIA (Direcci General dAtenci a la Infncia i lAdolescncia)
Memorial Democrtic


Institut Catal de les Dones

Teresa Pitarch i Albs, presidenta de lInstitut Catal de les Dones (ICD), organisme del Govern de la Generalitat de Catalunya, adscrit al Departament de la Presidncia, fa constar que: lICD ha donat suport a la producci del documental Nues i als tallers realitzats a partir daquest, perqu Mousik fomenta amb la realitzaci dels seus projectes, els valors de la justcia, la lluita, lart, el feminisme i la valentia de les dones.


Ajuntament de Barcelona

La regidora de feminismes i LGTBI de lAjuntament de Barcelona, Laura Prez Castao, va donar suport al projecte Nues, per ajudar a Mousik a donar un espai a la mirada de les treballadores sexuals i la regulaci del treball sexual, fer una crida a la societat i donar veu a les prostitutes, desvestint la complexitat duna situaci marcada per impediments socials i jurdics. A partir daquest documental va sorgir el projecte Identitats: tallers de reflexi sobre la identitat de gnere, per el qual lAjuntament de Barcelona tamb ha donat suport.


Departament de justcia Direcci General de Serveis Penitenciaris

Xavier Busc Huertas, responsable de la Unitat de Programes dIntervenci Generalista, recolza i valora molt positivament els continguts i la metodologia dintervenci del projecte Breathe. Des de la Unitat de Programes dIntervenci Generalista reconeixen els segents objectius del projecte:

- Facilitar la motivaci i la superaci personal.
- Potenciar el treball en equip i millorar les relacions entre els membres del grup
- Relativitzar els problemes i veure la part positiva de les situacions.
- Generar autoestima i satisfacci.
- Potenciar la creativitat com a recurs.
- Augmentar la flexibilitat i la adaptaci del canvi.
Tanmateix, reconeixen que el recurs representa una aportaci important a la dinmica del centre, tant per les internes que hi puguin participar com per als professionals que hi treballin.


Direcci General dAtenci a la Infncia i lAdolescncia

Des de la DGAIA van donar suport al projecte Fronteres de Mousik, i a la producci i realitzaci del documental Caure del Niu de Susanna Barranco, pels valors que fomenta lentitat i la directora del documental. Reconeixen la lluita de Mousik a favor dels drets q tenen els tots els infants, sense tenir en compte el lloc de procedncia.


Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estigueu & iacute; stics de la seva navegaci & oacute; en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua & uacute; a navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK | Mes informació