Espai La Barranco

Tot projecte cultural necessita un enlla entre la creaci i el pblic al qual es vol arribar. Per aquest motiu, la gesti s una part inherent de qualsevol projecte creatiu i, sobretot, quan dirigeixes una companyia teatral o una productora audiovisual independent. Lespai La Barranco neix amb lobjectiu de crear, coordinar i comunicar els projectes culturals ideats i dirigits per Susanna Barranco. Un espai creatiu que engloba acci artstica i acci social. Un espai obert i tranversal en el qual neixen i creixen diferents projectes: documentals, tallers i cinefrums, teatre infantil i juvenil, creacions teatrals contemporniesLespai La Barranco s un espai divers i multidisciplinari des del qual gestar tot tipus de creacions socials, artstiques i culturals.Dins de lespai conviuen plataformes directament enllaades amb el treball creatiu com laCia. Susanna BarrancooLa Barranco Films, amb altres plataformes de caire ms social o pedaggic comMousikoLa Maquineta Produccions.

CIA. SUSANNA BARRANCO
Cia. Susanna Barrancos una companyia de teatre professional i independent creada el 1999 a Barcelona per lactriu i directora Susanna Barranco. La creaci escnica de Susanna Barranco s directa, amb voluntat dinterpellar al pblic i de reflexionar sobre la nostra realitat, sempre, com a dona.

LA BARRANCO FILMS
La Barranco Filmss una productora audiovisual independent ubicada a Barcelona i dedicada a la producci de documentals vinculats a temtiques dimpacte social,aix com documentals vinculats a personatges que per alguna ra o altra han destacat en la nostra societat.

MOUSIK
Mousiks una entitat sense nim de lucre que genera projectes artstics, socials i culturals des de diferents mbits artstics: el teatre, lexpressi corporal, la fotografia i laudiovisual, per tal de daprofundir i reflexionar sobre temtiques socials dactualitat.

LA MAQUINETA PRODUCCIONS
La Maquineta Produccionss una productora de teatre pedaggic infantil especialitzada a portar el teatre a les escoles amb obres de creaci prpia. Ofereix un teatre interactiu i interdisciplinari, en atenci a les rees curriculars dangls i msica.


Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estigueu & iacute; stics de la seva navegaci & oacute; en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua & uacute; a navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK | Mes informació